Menu

Κάτι διαφορετικό για το πρωί της Κυριακής – Πιάνο και καφέ με την Έλενα Κοσμά

Στις: 1 Φεβρουαρίου 2017

Τραγούδια για να κάνουν παρέα στον πρωινό σας καφέ θα επιλέξει να τραγουδήσει ζωντανά αυτή τη Κυριακή 8 Ιανουαρίου η Έλενα Κοσμά. Η Πατρινή καλλιτέχνιδα θα βρεθεί για ένα και μόνο πρωινό στη πόλη της Πάτρας και μαζί με το πιάνο της θα μας μεταφέρει σ” ένα… διαφορετικό μουσικό πρωινό ταξίδι.

Ιnfo:Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2017

ώρα 11:00-13:00

Βυζαντινό, Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα


 

Η Έλενα Κοσμά γεννήθηκε στην Πάτρα. Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την έκανε στη Βουλή των Εφήβων. Ζει στην Αθήνα, στην πόλη όπου και ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές.

Εργάζεται ως μουσικός – τραγουδίστρια και δασκάλα πιάνου.

Έχει ειδικευτεί στην ηχοθεραπεία κατά Peter Hess (klangschalen) και στο σύστημα μουσικοκινητικής με στοιχεία Orff-Dlcroze και Kodaly.

Συνεργάζεται με αξιόλογους ανθρώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ποίησης και διηγήματος.

Η πρώτη της ποιητική συλλογή «Σκέψεις» κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Κάκτος και η δεύτερη τον Ιούνιο του 2012 «Στο χαρτί και στον αέρα» από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει το Studio Συγγραφής Θεατρικού Έργου μετά από διαγωνισμό που πραγματοποίησε το Εθνικό Θέατρο.

To 2014 παρουσίασε το πρώτο Digital δικό της τραγούδι, σε στίχο – μουσική και ερμηνεία από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Παραισθήσεις».

Κατά τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2016 – 2017 έγραψε τη πρωτότυπη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Αυτός και το παντελόνι του» με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη.

Την ίδια θεατρική σεζόν είχε μουσική και συγγραφική συμμετοχή στη μουσικοθεατρική παράσταση «Να με θυμάσαι».