Menu

Η Έλενα Κοσμά στον Αποκριάτικο Χορό του Δημάρχου Πατρέων

Στις: 15 Φεβρουαρίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και και φέτος ο καρναβαλικός χορός του δημάρχου της Πάτρας, το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα «Αίγλη» στη Veso Mare. Κύριο στοιχείο του χορού και φέτος ήταν ότι για μία ακόμη φορά υπήρξε η καινοτομία του Κώστα Πελετίδη, την οποία έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Δηλαδή να μην προσκαλείται η «ελίτ» της πόλης με τους καλοντυμένους «επίσημους» και τις κυρίες με τις ωραίες τουαλέτες, αλλά επίσημοι προσκεκλημένοι να είναι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από τα ειδικά σχολεία ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» και «Αμπετ Χασμάν».

Άλλη μια διαφορετική στάση και φιλοσοφία της δημοτικής αρχής απέναντι στην πόλη και τις ευπαθείς της κοινωνικές της ομάδες. Έτσι, 100 περίπου παιδιά και οι συνοδοί τους μαζί με τα στελέχη αυτών των υπηρεσιών, και τους συνεργάτες του δημάρχου γέμισαν με το χαμόγελό τους και το κέφι τους την αίθουσα «Αίγλη».

Στη βραδιά συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από σχολές μοντέρνων σχολών της πόλης, και η Ιόνια Ορχήστρα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου ενώ συμμετείχε και η πατρινή τραγουδοποιός Έλενα Κοσμά. Ο χορός κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες με τα παιδιά να χαίρονται και να ξεφαντώνουν στην πίστα…

3d

4d

2d

1d

 

8Aποκριάτικος Χορός του Δημάρχου